VijestiScena

Nova glazbena nada Karla Pupis objavila prvi singl “Gdje god”

Nova glazbena nada hrvatske pop scene, Karla Pupis, predstavlja pjesmu “Gdje god”, poznatog autorsko-producentskog tima koji čine Arijana Kunštek, Ines Prajo i Ivan Popeskić.


Spot je snimljen na zanimljivim lokacijama u režiji renomiranog umjetnika Igora Modrića. 17-godišnja Riječanka od djetinjstva je zaljubljena u glazbu pa je usporedno s osnovnom školom završila i nižu glazbenu školu na odsjeku za gitaru. Trenutno pohađa srednju glazbenu školu “Ivan Matetić Ronjgov” u Rijeci, smjer solo pjevanje te je u području klasične glazbe, na nedavnom natjecanju “Lav Mirski”, osvojila prvo mjesto.

Njezin specifičan vokal i talent zasigurno neće ostati neprimijećeni, a suradnja s renomiranim autorima trebala bi joj ucrtati put za dugotrajnu i uspješnu glazbenu karijeru.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close