VijestiScena

Nova glazbena nada Karla Pupis objavila prvi singl “Gdje god”

Nova glazbena nada hrvatske pop scene, Karla Pupis, predstavlja pjesmu “Gdje god”, poznatog autorsko-producentskog tima koji čine Arijana Kunštek, Ines Prajo i Ivan Popeskić.


Spot je snimljen na zanimljivim lokacijama u režiji renomiranog umjetnika Igora Modrića. 17-godišnja Riječanka od djetinjstva je zaljubljena u glazbu pa je usporedno s osnovnom školom završila i nižu glazbenu školu na odsjeku za gitaru. Trenutno pohađa srednju glazbenu školu “Ivan Matetić Ronjgov” u Rijeci, smjer solo pjevanje te je u području klasične glazbe, na nedavnom natjecanju “Lav Mirski”, osvojila prvo mjesto.

Njezin specifičan vokal i talent zasigurno neće ostati neprimijećeni, a suradnja s renomiranim autorima trebala bi joj ucrtati put za dugotrajnu i uspješnu glazbenu karijeru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close