SportIzdvojeno

NK LIKA 95 KORENICA Nećemo se priključiti europskoj Superligi!

SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Nakon što je danas odjeknula vijest kako se osniva novo nogometno natjecanju Superliga, svoj stav na temu dao je i Nogometni klub Lika 95 Korenica koji se oglasio priopćenjem na svojoj službenoj Facebook stranici.

“Nogometni klub Lika 95 Korenica na čelu s predsjednikom g. Denis Lipovac ovim putem obavještava javnost kako se neće priključiti klubovima osnivačima Europske Superlige. Nakon brojnih upita, Upravni odbor Kluba jednoglasno je odlučio ne pristupiti takvom natjecanju. Naš klub je uz navijače i lokalnu zajednicu. Novci nam ne trebaju dokle god sumještani stoje uz Klub. G. Florentino Perez razumijemo da ste u dugovima do guše pa Vas zato molimo pošaljite nam broj računa, a mi ćemo donirati svim “gladnim” klubovima koji će to natjecanje igrati.” naveli su.

[SLUŽBENO PRIOPĆENJE]

Nogometni klub Lika 95 Korenica na čelu s predsjednikom g. Denis Lipovac ovim putem obavještava…

Objavljuje NK Lika 95 KorenicaPonedjeljak, 19. travnja 2021.

PHOTO: NK LIKA 95 KORENICA

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close