VijestiScena

“NISAM ŠKOLOVALA” – Lijana i Dafinka opjevale svoj put do diplome u novom hitu Antene Zagreb!

Afera s lažnim diplomama u Ministarstvu obrazovanja tema je novog Bullhita Antene Zagreb, a umjesto Luke Bulića, ovaj put su zapjevale Dafinka i Lijana.


U pjesmi pod nazivom “Nisam školovala” djevojke su opisale svoj put do diplome i zaposlenja, i to u ritmu Rihanninog velikog hita “Umbrella”.

Iza ove dvije atraktivne plavuše kriju se Luka Bulić kao Dafinka, to jest pjevačica Duffy, te Saša Lozar kao Lijana, odnosno Leann Rimes. Luka i Saša su likove Dafinke i Lijane kreirali tijekom showa Tvoje lice zvuči poznato 2015. godine i smiješnih videima iz tjedna u tjedan nasmijavali publiku.

Dafinka i Lijana sada su se vratile u velikom stilu – obje imaju po dvije diplome i siguran posao u Ministarstvu. Poslušajte novi ‘Bullhit’ Antene Zagreb!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close