Scena

NIKOLINA FISTRIĆ, NOVA PJEVAČICA GRUPE MARKIZ

Nikolina Fistrić, nova je pjevačica grupe Markiz.

Andreju Babiću, autoru pjesama i članu benda nije bilo nimalo lako odabrati između nekoliko stotina prijava onu koja će dostojno zamijeniti Ines Mlinarić a.k.a RED.

“Ines je bila upečatljiva i glasom i svojom pojavom i definitivno je odgovarala onome što smo zamislili, no Ines je odlučila otići iz benda, a ja sam jako zahvalan što sam naišao na Nikolinu. Ona je pjevačica koja već ima neko iskustvo iza sebe i naginje rock pop žanru tako da vjerujemo da će se savršeno uklopiti u našu viziju benda”, rekao je Andrej.

Nikolina Fistrić je već odmalena “brusila” svoj pjevački talent u jednom od najpoznatijih dječjih zborova Klinci s Ribnjaka. Glazbom se nastavila baviti pjevajući po zagrebačkim klubovima kao lead i back vokal gdje su je primijetili i angažirali brojni poznati glazbenici. Budući da Markiz sprema novi singl, nećemo dugo čekati da poslušamo kako zvuči Nikolina.

 

Tekst: crorec.hr

Foto: youtube.com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close