Turizam

New York Times istaknuo Hrvatsku kao pozitivan primjer u borbi protiv koronavirusa

RANE MJERE ZA SUZBIJANJE EPIDEMIJE

Jedan od najčitanijih svjetskih medija, The New York Times, objavio je članak u kojem se Hrvatska i Grčka ističu kao pozitivni primjeri u borbi protiv koronavirusa.


Naime, u članku se navodi kako su te dvije zemlje poduzele rane mjere za suzbijanje pandemije, odnosno kako su zahvaljujući uspješnoj suradnji s građanima, koji su u prošlosti prošli izvanredne situacije poput ratova i financijskih kriza, postigle dobre rezultate.

Na temelju dobre epidemiološke situacije te su zemlje, kako se navodi u članku, među prvima pristupile postepenom otvaranju gospodarstava i društvenih djelatnosti.

U članku se također navodi kako veće i bogatije europske zemlje, koje su tradicionalno sposobne brzo rasporediti resurse te koje su ojačane dobro financiranim državnim mehanizmima namijenjenim boljem prevladavanju kriza, uglavnom nisu dobro upravljale pandemijom koronavirusa koja je ozbiljno pogodila Britaniju, Francusku i Italiju, tri od četiri najveće ekonomije na kontinentu.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close