VijestiScena

Nekoliko dana prije koncerta, M.O.R.T. objavio spot za pjesmu “Draga majko”

Sinjska rock četvorka M.O.R.T. predstavlja videospot za pjesmu “Draga majko”. To je ukupno šesta pjesma s aktualnog albuma “Tužna kocka” objavljenog u izdanju Croatia Recordsa.


Inspiraciju za pjesmu “Draga majko” bend je objasnio riječima:

Pjesma je nastala prije par godina u jutarnjoj tjeskobi oko budućnosti koja se sukobila sa eksplozijom boja na slici u Milinom kućnom boravku. Egzistencijalna kriza sa sjećanjem na dragu majku. Razmišljanje o buđenju iz lošeg sna. Putovanje od nevinosti do iskustva.

Redatelj spota Toni Mijač izuzetno talentirani umjetnik koji je radio spotove za grupe Darkvud i Big Strip Gorila te pjevačicu Anu Opačak objasnio je:

Spot vodi kroz upadanje i ispadanje iz svijesti u kojoj se ne može razlikovati što je java, a što mora, nije jasno gdje jedno počinje, a drugo završava te koje od tih stanja je bliže ‘stvarnosti’ i što se za nju nagovještava.

Podsjetimo, M.O.R.T. će u subotu, 1. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova nastupiti na Pozitivnom koncertu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close