LikaVijesti

Navijači iz Korenice: Možete vi zvati policiju opet, ali samo da znate 17.11. ste zvali policiju djeci branitelja, zvali ste braniteljima

PROTEST U OPĆINI PLITVIČKA JEZERA

Navijačka skupina “Kroneri” iz Korenice, osim navijanjem u Općini Plitvička jezera i svim mjestima gdje nastupa klub Lika 95, bave se i raznim organizacijama u proteklih 10 godina


Ovaj put problem je nastao oko obilježavanja 18. studenog, pri čemu su u Korenici upaljene baklje kako bi se odala počast žrtvama Vukovara i Škabrnje o čemu smo i pisali. Danas je navijačka skupina na Facebooku napisala zanimljivu objavu koja cilja na sve koji su ih prijavili policiji. Sadržaj s Facebooka objavljujemo u izvornom obliku.

Možete vi zvati policiju opet, ali samo da znate 17.11. ste zvali policiju djeci branitelja, zvali ste braniteljima, zvali ste policiju nama DJECI KORENICE, koja su se sjetila kao i svake godine odat počast hrvatskim gradovima Vukovaru i Škabrnji i hrvatskim žrtvama !

MI NIKADA NEĆEMO STAVLJAT SEBE NA PRVO MJESTO I ISKAKAT IZ PAŠTETE !
Mi smo ti koji su uvijek bili uz mještane i “dali ruku” i dat ćemo je opet gdje god to bude potrebno, jer mi cijenimo svakog mještana ma kakve ko laži neko o nama iznosio !
Vi se zapitajte sada zašto mlađe generacije vas gledaju poprijeko? zašto misle da im uzimate slobodu? zašto misle da ih sputavate u mnogočemu? Zašto ih se sve manje odaziva na ovo obilježavnje i ostala također?

Dana 18.11 na trgu je bilo vise maloljetnih nego odraslih osoba !

Cijelu objavu pročitajte na linku ovdje. 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close