AutomotoTech

Najpouzdaniji automobil u Europi

Istraživanje Organizacije potrošača i korisnika (Organisation of Consumers and Users, OCU), koje je obuhvatilo više od 30 tisuća vozača u Europi, bavilo se pouzdanošću više od 178 različitih modela automobila.


Istraživanje je ispitivalo jesu li vlasnici vozila imali tehničkih problema s njima te s kakvim su se problemima susretali.

Temeljem prikupljenih podataka napravljen je indeks pouzdanosti, kojeg je moguće upotrijebiti za usporedbe vjerojatnosti kvarova različitih modela i vrsta automobila na tržištu.

Japanski proizvođač Honda je ostvario rezultat 93/100, a 79 posto ispitanika reklo je kako bi preporučilo Hondino vozilo drugima. Honda Jazz proglašena je najpouzdanijom u svojoj kategoriji. Među prvih deset u svojim kategorijama našli su i modeli Civic, CR-V i Insight.


Tekst: tportal.hr

Foto: Wikimedia Commons

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close