AutomotoTech

Najpouzdaniji automobil u Europi

Istraživanje Organizacije potrošača i korisnika (Organisation of Consumers and Users, OCU), koje je obuhvatilo više od 30 tisuća vozača u Europi, bavilo se pouzdanošću više od 178 različitih modela automobila.


Istraživanje je ispitivalo jesu li vlasnici vozila imali tehničkih problema s njima te s kakvim su se problemima susretali.

Temeljem prikupljenih podataka napravljen je indeks pouzdanosti, kojeg je moguće upotrijebiti za usporedbe vjerojatnosti kvarova različitih modela i vrsta automobila na tržištu.

Japanski proizvođač Honda je ostvario rezultat 93/100, a 79 posto ispitanika reklo je kako bi preporučilo Hondino vozilo drugima. Honda Jazz proglašena je najpouzdanijom u svojoj kategoriji. Među prvih deset u svojim kategorijama našli su i modeli Civic, CR-V i Insight.


Tekst: tportal.hr

Foto: Wikimedia Commons

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close