AutomotoTech

Najpouzdaniji automobil u Europi

Istraživanje Organizacije potrošača i korisnika (Organisation of Consumers and Users, OCU), koje je obuhvatilo više od 30 tisuća vozača u Europi, bavilo se pouzdanošću više od 178 različitih modela automobila.


Istraživanje je ispitivalo jesu li vlasnici vozila imali tehničkih problema s njima te s kakvim su se problemima susretali.

Temeljem prikupljenih podataka napravljen je indeks pouzdanosti, kojeg je moguće upotrijebiti za usporedbe vjerojatnosti kvarova različitih modela i vrsta automobila na tržištu.

Japanski proizvođač Honda je ostvario rezultat 93/100, a 79 posto ispitanika reklo je kako bi preporučilo Hondino vozilo drugima. Honda Jazz proglašena je najpouzdanijom u svojoj kategoriji. Među prvih deset u svojim kategorijama našli su i modeli Civic, CR-V i Insight.


Tekst: tportal.hr

Foto: Wikimedia Commons

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close