Film i TV

Najiritantniji likovi iz poznatih serija

Postoje TV likovi koje volimo i oni koje volimo mrziti, a postoje i likovi čija nam sama pojava diže kosu na glavi i tlak u venama. Pa, koji su nam se to sve fiktivni likovi u prošlosti toliko zamjerili da smo im odlučili posvetiti cijeli jedan tekst?


STEVE URKEL – FAMILY MATTERS

Da, ti si to učinio i ne, nije smiješno!
Imena na ovom popisu nisu poredana nikakvim posebnim redoslijedom, ali da jesu, Steve Urkel bi vjerojatno i dalje bio pri samom vrhu. Lik koji je baziran na više stereotipa nego što je “Pod istim krovom” imao glumaca nas je toliko nervirao svojom pojavom da smo više puta jedva i čuli njegovo konstantno ponavljajuće “Did I do that?” pitanje jer nam se već pušilo iz ušiju.

JANICE LITMAN – FRIENDS

Ok, i mi smo imali neke iritantne bivše, ali Chandler je imao potpuno pomračenje uma.
Eh, Janice Litman Goralnik. Mrzili su je Prijatelji, a mrzili smo je bome i mi. U stvari, još uvijek je mrzimo, a od onog njezinog jezivog smijeha i dalje povremeno imamo noćne more. Stvarno Chandler, što ti bi?

Pročitajte više na adria.ign.com

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close