KolumneGrad ZagrebScena

Najavljena zagrebačka izložba ZA DUŠU: Mirjana Modrušan u ožujku izlaže na Trešnjevci

Slikarica Mirjana Modrušan dolazi u Zagreb predstaviti umjetnost “Za dušu”

Nakon što je Mirjana Modrušan iz Rakovice organizirala nekoliko zapaženijih izložbi u Ličko-senjskoj županiji, odlučila je posjetiti i Zagreb. Posljednja izložba završila je prije nekoliko dana u Nacionalnom parku Plitvička jezera, a sljedeća će se održati na zagrebačkoj Trešnjevci.
Slikarica je rođena 1963. godine u Varaždinu, svoja djela stvara iz unutarnje potrebe, a stil joj je po koloritu impresionistički, a po plasmanu poteza ekspresionistički. Svojim djelima na platno prenosi boje, vedrinu, svjetlost i ljubav koje su neophodni čovjeku.
Naziv sljedeće izložbe “za dušu” govori da ne propitujem mnogo,  nego kako mi dođe u trenutku, vođena “iznutra”, iz duše. Takve su i moje slike na platnu kojima želim potaknuti ljude da pogledaju oko sebe ovu ljepotu prirode koja nam u sivilu života govori da itekako ima boja, ljepote i naravno duše svuda oko nas.  Očekujem da ima ljudi koji bi rado pobjegli od svakodnevice i zaronili makar na kratko – u svijet boje.” – izjavila je Mirjana Modrušan povodom izložbe u Zagrebu.
Izložba “Za dušu” održati će se u 04. ožujka (petak) s početkom u 19.00h u MO Samoborček na adresi Nova cesta 37.

Informacije o izložbi pratite i na Facebook događaju ovdje. Događaj medijski pokriva portal LIKACLUB.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close