Scena

NAGRADA MOJ PRVI MUSIC PUB – ANTONELA DOKO NAJBOLJA MLADA PJEVAČICA!

Riječka pjevačica impresivnih vokalnih sposobnosti, Antonela Doko, dobitnica je nagrade “Moj prvi Music Pub” za 2014. godinu kao najbolja mlada pjevačica!

Glazbeni urednik i voditelj Zlatko Turkalj je u ponedjeljak, 5. siječnja, dodijelio nagradu koja 23 godine u kontinuitetu nosi ime njegove radijske emisije koja se emitira na 2. programu Hrvatskog radija, a koja nagrađuje najbolje pjevače, pjevačice i mlade neafirmirane izvođače.

Antonela je nagradu zaslužila izvrsnom prošlogodišnjom suradnjom s Dinom Antonićem u pjesmi “Voli me”, te singlom i spotom “Ludi ti” koji je postao jedan od najemitiranijih spotova u programu CMC televizije zadnjih mjeseci 2014. godine. Izuzetno talentirana mlada Riječanka je u live emisiji na dodjeli nagrada pjevala uživo, između ostalog predstavila je i pjesmu “Ludi ti”, uz pratnju Katarine Jurić na klavijaturama i gitarista Zvonimira Radišića, te je dobila puno komplimenata iskusnijih kolega Nine Badrić i Zorana Mišića koji su ponijeli nagradu “Music Pub” za najbolju pjevačicu odnosno pjevača.

Antoneline spotove pogledajte na sljedećim linkovima:

“Voli me”
“Ludi ti”

Pjesmu “Ludi ti” preuzmite na: singlovi.crorec.hr

Tekst: crorec.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close