Automoto

Na Dan bez poginulih u prometu nije bilo poginulih osoba u Ličko-senjskoj županiji

REZULTATI POJAČANOG POSTUPANJA

Na području Policijske uprave ličko-senjske na Dan bez poginulih u prometu nije bilo poginulih osoba u prometu


Temeljem inicijative ROADPOL-a, mreže prometnih policija država Europe, 17. rujna 2020. godine na području Policijske uprave ličko-senjske održan je Dan bez poginulih u prometu – Roadpol Safety Days.

Policijski službenici su 17. rujna preventivno i represivno postupali prema svim sudionicima u prometu, a posebna pozornost usmjerena je prema prekršajima vožnje pod utjecajem alkohola, nepropuštanje pješaka na pješačkom prijelazu i nepropisne brzine kretanja vozila.

Tijekom pojačanog postupanja utvrđena su ukupno 33 prometna prekršaja. Od tog broja 12 prekršaja nevezanja sigurnosnim pojasom, 3 prekršaja nepropisne brzine, 2 prekršaja nepropisne uporabe mobitela u vožnji, 2 prekršaja ne stajanja na znak ovlaštene službene osobe, po 1 prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, nepropisnog pretjecanja i nepropisnog parkiranja i 11ostalih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Na području Policijske uprave ličko-senjske cilj projekta u cijelosti je ostvaren jer u danu provedbe nije bilo poginulih osoba u prometu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close