KolumneSvemu unatoč

Monopol na život

Ekspedicija na Mars samo što nije, a čovječanstvo nije napravilo ni osnovni korak. Još uvijek smo na početku po pitanju svih pitanja koje nema točnoga odgovora. Istina je u tom odgovoru vrlo relativna i ovisi o onome koji ju izgovara, a ne o njoj samoj. Kad život počinje- većina se znanstvenika, učenjaka, liječnika slaže. Je li svaki život vrijedan življenja- Houston, we have a problem!

Ustavni sud je presudio i tako pohvalio samoga sebe. Ustavno je, naime, kršiti pravo na život. Neka su prava ipak iznad prava svih prava. Pravo na sebičnost, na primjer. Pravo igrati se Boga, iako neki u njega i ne vjeruju. Pravo na izbor u ime onoga koji to pravo nema. Jer, šest tjedana ona ili on nije čovjek, nego stvar.

Pravo na život, koje i nije pravo, jer su u pravu oni koji kažu- zabrana ne rješava ništa. Da. Ne rješava ništa, stoga ukinimo sve zabrane. Jer zabrane ne rješavaju ništa. Ustvari kažu- mi smo politički korektni i nemamo hrabrosti reći istinu.

Nijemi i gluhi hodimo ovim svijetom i opravdavamo se na razne načine. Peremo ruke od nevine krvi samo zato što ne vidimo bespomoćno biće. Biti za život postala je priča za odvažne i za lude ovoga svijeta. Žele ih ušutkati i izbaciti iz kruga bolnice u kojoj je smrt dobrodošla.

Oni mole za život. Ti strašni homofobi, kako li se samo usuđuju?

Samo educirajmo. Za sve ostalo tu smo mi, kukavice.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close