Turizam

Mogu li se za vrijeme leta otvoriti vrata u avionu?

Australska policija nedavno je objavila kako je putnik na letu Vancouver – Brisbane pokušao otvoriti vrata aviona i to desetak minuta prije slijetanja (ovaj let traje 15 sati)…


Sigurno ste i sami vozeći se avionom, bar jedanput pomislili “Što ako neki luđak sad odluči otvoriti vrata”. Naime, holivudski filmovi više su vas puta već naučili kako je to moguće, no kakva je situacija u stvarnom životu, kad se odmaknemo od filmskog platna?

Australska policija nedavno je objavila kako je putnik na letu Vancouver – Brisbane pokušao otvoriti vrata aviona i to desetak minuta prije slijetanja (ovaj let traje 15 sati). Pokušao je, ali nije uspio, jer je ubrzo svladan od ostalih putnika, no i da su ga pustili da otvara vrata i 2,3 sata, gotovo ne postoje nikakve šanse da bi ih uspio otvoriti.

Ovo nije bio prvi ovakav slučaj, jer je već nekolicina ljudi, iz tko zna kojih razloga, pokušala otvoriti vrata za vrijeme leta. Srećom, neuspješno, jer je to gotovo nemoguće.

Zašto? Evo objašnjenja, koje je na forumu Quora dao pilot Ron Wagner.

Više na punkufer.dnevnik.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close