Turizam

Mogu li se za vrijeme leta otvoriti vrata u avionu?

Australska policija nedavno je objavila kako je putnik na letu Vancouver – Brisbane pokušao otvoriti vrata aviona i to desetak minuta prije slijetanja (ovaj let traje 15 sati)…


Sigurno ste i sami vozeći se avionom, bar jedanput pomislili “Što ako neki luđak sad odluči otvoriti vrata”. Naime, holivudski filmovi više su vas puta već naučili kako je to moguće, no kakva je situacija u stvarnom životu, kad se odmaknemo od filmskog platna?

Australska policija nedavno je objavila kako je putnik na letu Vancouver – Brisbane pokušao otvoriti vrata aviona i to desetak minuta prije slijetanja (ovaj let traje 15 sati). Pokušao je, ali nije uspio, jer je ubrzo svladan od ostalih putnika, no i da su ga pustili da otvara vrata i 2,3 sata, gotovo ne postoje nikakve šanse da bi ih uspio otvoriti.

Ovo nije bio prvi ovakav slučaj, jer je već nekolicina ljudi, iz tko zna kojih razloga, pokušala otvoriti vrata za vrijeme leta. Srećom, neuspješno, jer je to gotovo nemoguće.

Zašto? Evo objašnjenja, koje je na forumu Quora dao pilot Ron Wagner.

Više na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close