Ličko-senjska županijaNovac

MNK Karlobag: Prikupljeno je 18.500 kuna za pomoć stradalima u potresu!

Mještani općine Karlobag prikupili su 18.500 kuna za pomoć stradalima u razornom potresu koji je u utorak pogodio područje Petrinje, priopćeno je na Facebook stranicama Malonogometnog kluba Karlobag.

18.500 kuna. Toliko su sakupili stanovnici Općine Karlobag za samo nekoliko sati akcije sakupljanja financijskih sredstava za sve stradale od jučerasnjega potresa. Iznos nije konačan jer su se neki javili da će tokom sutrašnjega dana donirati, a neki su uplatiti direktno na žiro račun”, stoji u objavi.

Iz Malonogometnog kluba Karlobag poručuju da će i dalje sudjelovati u raznim akcijama za pomoć stradalima, a također pripremaju za 2021. godinu jednu veliku akciju o kojoj će obavijestiti naknadno.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close