VijestiScena

Mia Negovetić održat će solistički koncert u Lisinskom

Prvi put u povijesti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, održat će se solistički koncert jedne djevojčice i to s orkestrom


Trinaestogodišnja Riječanka Mia Negovetić u protekle je dvije godine prošla put od pjevanja u sobi i dnevnom boravku do nastupa u legendarnom holywoodskom CBS-ovom studiju, a na poziv čuvene voditeljice Ellen Degeneres. Bio je to nastup najvećih dječjih talenata na svijetu, a Mia je oduševila brojnu američku publiku, producente te je uslijedio poziv za ponovni nastup u Americi. Njezin glas u potpunosti je oduševio i voditelja, slavnog američkog komičara Stevea Harveya te je njezin nastup izdvojio kao jedan od najupečatljivijih.

Na tom dvogodišnjem putu nastupila je i na četiri pjevačka natjecanja te je odnijela pobjedu na svima, uključujući RTL-ove ‘Zvjezdice’, prošle godine. Nastupom na Mimohodu povodom Dana pobjede 2015., gdje je izvela himnu Republike Hrvatske, skrenula je na sebe pažnju cjelokupne hrvatske javnosti. A njezini nastupi objavljeni na Youtubeu imaju već desetak milijuna pregleda. Dobitnica je i Večernjakove Ruže za novo lice godine 2015.

U međuvremenu je imala niz značajnih nastupa. Bila je gošća Vanne na slavljeničkom koncertu u Lisinskom i dodjeli nagrada Sportskih novosti najboljim hrvatskim sportašima. Na Retropatiji je pjevala zajedno s Jacquesom Houdekom, Markom Toljom i Damirom Kedžom, a s Ivanom Husar nastupila je na otvorenju Ledenog parka u Zagrebu. Na božićnom gala koncertu u Bjelovaru, uz nastup s Tonijem Cetinskym, bila je i voditeljica programa. Izuzetan je bio i prijem publike na ‘Božiću u Ciboni’. Poseban je bio i koncert prigodom otvaranja ‘Opatijskog ljeta’ koji je održala s gostima Ninom Kraljić, Markom Toljom i Damirom Kedžom na prepunoj ljetnoj pozornici.

Nema dvojbi, prvi veliki solistički koncert u legendarnom Lisinskom, 16. rujna, bit će kruna svih dosadašnjih uspjeha mlade Riječanke, ali i veličanstveni poticaj i uzlet u čarobnu glazbenu budućnost koja Miju Negovetić još očekuje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: sretna.hr | Foto: presss

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close