Tehnologija

Mentalni trikovi uz koje nikada nećete zaboraviti svoj PIN!

Koliko vam se puta dogodilo da ste čekajući u redu za blagajnu odjednom krenuli intenzivno razmišljati o svojem PIN broju i koji je on – na trenutak ili malčice duže, imali ste osjećaj kao da ga nikada niste vidjeli i da to doista može biti bilo koja random kombinacija brojeva. I bez brige, niste jedini.


Misli su to koje ponekad more svakoga od nas i svi se trudimo smisliti načine kako do njih ne dođe. Postoje razni trikovi koji nam pomažu bolje ga upamtiti. Izdvojili smo 3 koja nam zvuče najsimpatičnije.

1. Odaberite brojeve koji vam nešto znače. Imate li opciju sami kreirati svoj PIN, ovo je možda najjednostavnija opcija za odabir brojeva koji vam nikada neće biti problem zapamtiti. Brojevi mogu biti koji god vam padnu na pamet – neki važan datum, brojevi s dresova vaših omiljenih igrača, stari telefonski broj… Ipak, bilo bi dobro da izbjegavate sve brojeve poput datuma vašeg rođenja do kojih ljudi mogu s lakoćom doći i/ili koje možda čak imate javno objavljene na društvenim mrežama. Kada birate broj, neka to bude broj kojemu značenje znate samo vi i eventualno osoba od najbližeg povjerenja. Piše cosmopolitan.hr

Više na cosmopolitan.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close