Showbiz

Marijana otkrila zašto je odbila Mirin poljubac te što misli o Tatjani

LJUBAV JE NA SELU

Marijana Vukelić, koja se na farmi Mire Vojvodića bori za njegovo srce, progovorila je o svom boravku na farmi te zbog čega je tako burno reagirala kada ju je Miro zamolio za poljubac u vinogradu.


Nisam bila spremna na takvo što, to mi je bilo prerano. Treba mi duže vremena da nekoga upoznam i do tada sam suzdržana. Bilo mi je neugodno kad me pitao za poljubac jer se i inače ne volim baš ljubiti u javnosti. Treba mi vremena da bih s nekim nešto intimnije dijelila”, rekla je Marijana za RTL TV.

Pitali smo je i kako se osjećala kad je čula da je farmer i Tatjana, njena protivnica, ogovaraju.

Bila sam neugodno iznenađena, nisam se tome nadala. Od Tatjane sam to mogla očekivati, ali sam se više iznenadila u Miru. Nisam mogla vjerovati što izlazi iz njegovih usta pa vjerujem da je s njim manipulirala Tatjana”, kaže pjevačica te dodaje: “Miro je dobra osoba, ali bio je pod utjecajem Tatjane koja je s njim manipulirala. On je morao reći što ona želi čuti da bi bio mir.”

Ne slaže se s Tatjanom

Tatjana i Marijana nemaju dobar odnos, a Tatjana je za RTL TV već rekla da nisu pronašle zajednički jezik. Marijana to potvrđuje.

Nemam ništa protiv Tatjane, ali se nismo našle, jednostavno nemamo zajedničkih tema. Ja sam tolerantna osoba i mogu dugo šutjeti, no kad je previše je previše. Nisam mogla više slušati o Ireni koja je izašla iz emisije. Nemam ništa ni protiv Irene, a Tatjana me ionako gledala kao suparnicu pa nije ni željela sa mnom toliko ni razgovarati”, ispričala je Marijana.

A koju će kandidatkinju Miro povesti na romantično putovanje, ne propustite doznati u novim epizodama emisije ‘Ljubav je na selu’, od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: rtl

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close