Kućni ljubimciIzdvojeno

Macola reagirao na Facebooku Lika Cluba: “Šta to moji medvjedi nemaju od uvjeta da negdje drugdje imaju?”

NA TEMU MEDVJEDA

Lički poduzetnik Željko Orešković, poznat pod nadimkom “Macola” na kojem je sagradio svoje poslovno carstvo, reagirao je na objavljenu informaciju o njegovim medvjedima i posljedičnom prekidu ugovora, koji se osvrće na uvjete života medvjeda


Nakon što smo prenijeli informaciju da je Međunarodna udruga Four Paws raskinula suradnju s Hrvatskom jer je ugostitelju Oreškoviću i obitelji Bizik dopustila osnivanje zoološkog vrta te omogućila zadržavanje medvjeda, na sve je na našoj Facebook stranici LIKACLUB.eu reagirao i sam Željko Orešković, vlasnik Macole.

Prenosimo njegov komentar:

Šta to moji medvjedi nemaju od uvjeta da negdje drugdje imaju? Udruga koja je raskinula ugovore sa Hrvatskom jako je puno uložila za dobrobit životinja za prijevoz jednog medvjeda. Ako im treba medijska pažnja to mogu postići radom a ne prljavim igrama. – jasan je Macola.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close