Društvene mrežeIzdvojeno

LIČKI VIBER Pridružite se novoj ličkoj zajednici na Viberu, aktivna je od danas

AKTIVNA OD DANAS

S obzirom na trenutnu situaciju u vezi s korona virusom, požurili smo s implementacijom novog proširenja medijske komunikacije. Pokrenuta je nova Viber zajednica Lika Cluba


Od danas je na Viberu aktivna nova zajednica Lika Cluba. U zajednici koja funkcionira kao i Viber grupa, obavještavati ćemo sve čitatelje o najčitanijim člancima i najboljim zanimljivostima s portala.

S obzirom na trenutnu situaciju u vezi s širenjem korona virusa, u zajednici ćemo dijeliti sva Priopćenja Stožera za civilnu zaštitu Ličko-senjske županije, i tako će biti sve do kraja krize i pandemije koja traje u cijelom svijetu.

Pozivamo i sve vas, naše čitatelje, da sudjelujete u svakodnevnoj komunikaciji, šaljete svoje zanimljivosti i priče s terena, poštujući pristojnost i kulturnu međusobnu komunikaciju s uvažavanjem sugovornika.

Pošaljite ovaj link svojim prijateljima i postanite dio najveće ličke Viber zajednice; https://bit.ly/LikaClub_NajčitanijeViber Isto možete učiniti i skeniranjem 2D barkoda u nastavku. Dobrodošli!


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close