KulturaIzdvojeno

LIČKE PRIČE – Ivan Starčević: “Primili smo priznanje Grada Gospića za doprinos u promicanju i očuvanju ličkih običaja te glazbenog i kulturnog naslijeđa””

Vrlo često spominjani na našem portalu, Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Široka kula, ovih je dana istaknuto na ličkim društvenim mrežama.


O čemu je točno riječ, rekao nam je sam voditelj društva, Ivan Starčević.

Primili smo priznanje 21. srpnja 2020. u 19 sati na svečanoj sjednici Grada Gospića, povodom Dana Grada Gospića u Memorijalnom centru “Nikola Tesla” u Smiljanu.
Priznanje smo dobili na prijedlog članova vijeća Mjesnog odbora Široka Kula, a javno priznanje “PRIZNANJE GRADA GOSPIĆA” dodijelilo nam je Gradsko vijeće Grada Gospića za izniman doprinos promicanju i očuvanju ličkih običaja, te glazbenog i folklornog naslijeđa.
Korona je dosta utjecala na naš redovni godišnji plan koji smo nažalost morali izmijeniti i usmjeriti ga u nekom drugom vidu koji možemo realizirati. Tako da naši simpatizeri svakako do kraja ove godine mogu očekivati razna ugodna iznenađenja.
O Ivanu smo pisali u studenom prošle godine, a njegove priče se možete prisjetiti OVDJE.
Uz čestitke za dosadašnja postignuća i primljeno priznanje, želimo im još mnogo takvih i u budućnosti i da ih ljubav prema tradiciji nikada ne napusti!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close