Događanja

Ličanin stiže u novi RTL show: Do prijave je došlo zapravo spontano, na nagovor prijateljice

Još samo pet dana dijel nas do prve epizode RTL-ove inačice ‘Pet spojeva tjedno’. Ljubav ispred kamera pokušat će pronaći 30-godišnji Matija Hakala koji ne krije da je nepopravljivi romantik. Voli romantične filmove, pjevačicu Celine Dion, a u show se prijavio, naravno, kako bi pronašao svoju srodnu dušu!

Sada je u intervjuu za RTL.hr progovorio o bivšim zaručnicama, privatnom životu, a otkrio je i kakva djevojka može osvojiti njegovo srce!

Zašto ste se odlučili prijaviti u show ”Pet spojeva tjedno”? Nadate li se da ćete ženu svog života upoznati pred kamerama?

Do prijave je došlo zapravo spontano, na nagovor prijateljice. Pristao sam iz znatiželje, da otkrijem kako ću se snaći u nekom novom okruženju i da vidim kako ću reagirati. Rekao sam: ”Zašto ne bih probao!” Smatram da ispred kamere postoji šansa da upoznam ženu svog života, uvijek se treba nadati.

Bili ste zaručeni čak dva puta, ali ljubav ipak nije pobijedila? Bojite li se vezati zauvijek ili?

Iskreno, jednostavno sam bio premlad i možda prebrzo ušao u to. Kasnije, kako godine prolaze, i ljudi se mijenjaju, shvatio sam da je bolje ne ulaziti u nešto u što nisi siguran pa kasnije žaliti za tim. Smatram da sam sada zreliji, svatko od nas želi jednog dana imati obitelj i pronaći svoju srodnu dušu. Mislim da je polako stiglo vrijeme da se to možda i dogodi.


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL, privatna zbirka

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close