Ličko-senjska županijaGrad Zagreb

Leventa Labrtat odgovorila Lika Clubu na poziv za intervju

ODGOVOR NA NAŠ POZIV ZA VIDEO INTERVJU SA SKRIVENIM IDENTITETOM

Lički blog Leventa Labrtat koji se anonimno bavi političkom scenom i navodnim kriminalom Ličko-senjske županije, u novom tekstu pod nazivom “Pratim te (i kad ne gledam po koraku te znam)”, odgovorio je na naš poziv za intervju putem video veze


S približavanjem lokalnih izbora nastavlja se veliki nemir na političkoj sceni Ličko-senjske županije. Sve je uzrokovano s nekoliko anonimnih autora koji pišu razne informacije o navodnom djelovanju i metodama rada ličkih političara. Jedan od njih je Leventa Labrtat o kojem smo pisali u prošlom humorističnom tekstu ovdje, a u novom tekstu piše o aktualnim temama poput skandala u gospićkoj bolnici, novim članovima i mogućim kandidatima nove političke stranke u Ličko-senjskoj županiji, njihovim odnosima i neodnosima.

U novom tekstu Leventa Labrat zaključuje kako je mogući kandidat za župana zapravo kandidat ispred Nezavisne liste Bura promjena, ali ne štedi ni drugu stranu pri čemu spominje kandidata koji je u prošloj kampanji bio kandidat za župana ispred iste Nezavisne liste Bura promjena. Za obojicu kandidata Leventa Labrtat konstatira: “Nažalost, Lika je opet osuđena da mora birati između vas. Samo ste zamjenili uloge i stranke, kao što ova slika iznad precizno to opisuje.”

Vapaj anonimnog autora/autorice s blogom iz Ličko-senjske županije, očito dolazi iz Gospića, i detaljno poznaje krvnu političku sliku ličke scene, štoviše u novom tekstu naglašava kako aktere svojih tekstova često i susreće. Iz tog razloga pozvali smo ga/ju na razgovor za Lika Club u prošlom tekstu.

“PS. autora Leventu Labrtat pozivamo da nas obavještava o svojim radovima na mail [email protected]. Uz to, Leventu Labrtat javno pozivamo na intervju putem video veze, pri čemu ćemo zbog njegove sigurnosti njemu sakriti identitet.”, napisali smo tada.

Leventa Labrtat u novom tekstu nam je odgovorio na zanimljiv način. Odgovor je sljedeći:

“Ps. Lika Club, hvala na pozivu, ali ovo je moja priča. Koja je samo ovdje. Vi delajte iz Zagreba, već kad ne možete raditi u svom kraju zbog ovakvih jer niste njima bili podobni. Ostanite svoji i sanjajte svoju Liku gdje se neće svatko osuđivati, već će se podržavati zbog svog rada i truda. Do tih dana , gledajte u “caelum” u nadi da će Lika biti tamo gdje treba biti. I borite se za nju.” 

Ostaje nam dakle samo nagađati tko bi mogla biti osoba iza tekstova koji se pomno čitaju.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close