Scena

Članovi Letećeg odreda predstavili ljubavnu baladu “Nižem dane”

Ljubavna balada “Nižem dane” adut je Denis Dumančića i njegovog benda Leteći odred za adventsko vrijeme. Novi singl objavljen je osam mjeseci od zadnje pjesme, ‘Stisnut ću zube’, s kojom je Odred nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.


Jedan od najvećih hrvatskih hitmakera, Denis Dumančić u glazbu za novu pjesmu pretočio je iznimnu emociju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sjajan tekst djelo je Faye, dugogodišnjeg Denisovog prijatelja i suradnika Letećeg Odreda koji je izvrsno pogodio Denisov senzibilitet. Nova pjesma se odlično uklapa u priču koju ovaj bend gradi kroz dugogodišnju uspješnu karijeru te na prvo slušanje ulazi u uho, što je zasigurno jamstvo da će pjesma biti vrlo rado slušana na radijskim postajama diljem Hrvatske.

Iskrena ljubavna priča u izvedbi Letećeg Odreda u predbožićno vrijeme sasvim će sigurno pobuditi nostalgiju kod mnogih koji pate za starim ljubavima.

Igor Ivanović upakirao je pjesmu u radiofonični pop aranžman, a Tomislav Pović, stalni redatelj spotova Letećeg Odreda snimio je odličan video broj za novi singl.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close