PoduzetništvoLičko-senjska županija

Konferencija “Studentice-poduzetnice” na Veleučilištu „Nikola Tesla“ u Gospiću

Veleučilište „Nikola Tesla“ u Gospiću organizira Konferenciju „Studentice – poduzetnice“ koja će se održati 28. travnja 2022. u 18 sati u prostorijama Veleučilišta.


Ovaj stručni studij u svom programu ima tri smjera: Ekonomiku poduzetništva, Cestovni promet i Upravni studij.

“Već dugih niz godina pratimo uspjehe naših studenata u području poduzetništva i s radošću primjećujemo izvrsne rezultate koje su postigli nakon završetka našeg studijskog programa Ekonomika poduzetništva. Ove godine Konferenciju smo usmjerili na poduzetništvo studentica i uspješnih žena u tom području rada i djelovanja” priopćili su s Veleučilišta.

Na Konferenciji će se predstaviti sadašnje studentice poduzetnice te djevojke koje su završile fakultet: Nika Tomljenović, Helena Perša, Iva Tonković, Nikolina Gajac, Vesna Savić, Maja Milković, Ana i Marija Obućina.

Posebna gošća Konferencije je gospođa Marijana Svetić koja sa svojim OPG-om postiže zavidne rezultate na natjecanjima diljem Hrvatske. Sudjelovanjem na brojnim konferencijama diljem Lijepe Naše promovira svoje proizvode i ljepote Like te je proglašena drugom pratiljom Najuzornije hrvatske seoske žene 2021.g.

Konferenciju će otvoriti dekanica Veleučilišta dr.sc. Vlatka Ružić, dip.oec. i profesorica dr.sc. Valentina Vinšalek Stipić. Za organizaciju Konferencije te vođenje rasprave zadužene su djelatnice Knjižnice Veleučilišta Marijana Musić-Mašić, prof. i Magdalena Pavičić Miletić.

Za slatke zalogajčiće pobrinula se pekara „Tušak“.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close