VijestiGrad ZagrebScena

Komičar Russell Peters u subotu u Lisinskom!

Russell Peters je prvi stand up komičar s vlastitim specijalom na Netflixu (»Notorious« 2013.), a prvi put nastupa pred hrvatskom publikom ovu subotu 26.05. od 20 sati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.


Njegove šale mahom su inspirirane problemima imigracije, rasnim i kulturnim stereotipima, kao i vlastitim anglo-indijskim korijenima. Imitacije, gegovi, različiti dijalekti, kao i dobacivanja s publikom nisu mu strani, i tvrdi da humor ne pravi razlike među narodima. “Mislim da je poanta negdje drugdje. Ako ne nađeš dodirnu točku s publikom nećeš imati pravu reakciju, bez obzira kakve šale imaš. Publika ti mora vjerovati”, tvrdi Russell.

Russell je osobniji, izravniji i željan interakcije na svojoj novoj, prije tri mjeseca pokrenutoj, svjetskoj turneji pod nazivom »Deported«. Simpatična zvijezda još dodaje da je show svjež i pun iznenađenja, te da često i sebe iznenadi. “Želim da se uključite, želim vam prirediti osobnu avanturu”, poručio je Russell svima onima koji već imaju ulaznice za ovaj globalni spektakl, ali i onima koji će tek posjetiti blagajnu Lisinskog ili www.ulaznice.hr kako bi osigurali svoju kartu.

Ovaj komičar i glumac globalna je zvijezda koja dolazi iz Kanade, iako je Indija zemlja njegovih predaka, a Amerika zemlja u kojoj boravi zadnjih par godina. Neumoran rad, brojni TV nastupi, video zapisi i filmovi, održavaju njegovu prisutnost u samom vrhu svjetske komedije. Russell spada u top 10 svjetskih stand up komičara i među najvećim je planetarnim zvijezdama koju ugošćuju Aquarius Records i London Calling Stand Up, ekipa koja je do sada ugostila Eddie Izzard, Dylan Moran, Jimmy Carr i mnoge druge.

Uz Russella pozornicu Lisinskog dijelit će i američki komičar Jake Johannsen, čovjek koji je čak 46 puta gostovao na »The Late Show with David Letterman« i sigurno je vrijedan vaše pažnje, ali i DJ Spinbad, majstor za podizanje atmosfere i dugogodišnji Russellov suputnik na turnejama. Ako niste znali ,Russell je prije nego je postao komičar bio priznati kanadski DJ, a stand up komedijom počeo se baviti prije 30 godina. Kao mali često je bio meta nasilnika sve dok nije počeo trenirati boks i sada često dogodovštine iz djetinjstva prepričava na nastupima

Ključni obrat u njegovoj karijeri bio je isječak iz kanadske TV serije “Comedy Now!”, koju je netko bez njegovog znanja postavio na YouTube i koji je postao internetski hit.

I privatni život mu je vrlo osebujan. Nekoć je bio u vezi s biseksualnom porno zvijezdom, sada zvijezdom Bollywooda, ljepoticom Sunny Leone. Rastavljen je i ponovo zaručen. Iz prethodnog braka ima kćer koju povremeno spominje u nastupima.

Na daske koje život znače vraća se nakon kratke stanke u kojoj je snimio specijal „Almost Famous“, objavljen na Netflixu 2016. godine. Za to vrijeme je glumio u vlastitoj TV seriji „The Indian Detective“ (u društvu Williama Shatnera, Anapam Kher i Cristine Cole), što je također dostupno na Netflixu.

Ne propustite najvažniji komičarski show mjeseca, jer vrata Lisinskog još su uvijek odškrinuta!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Tomaz Kos

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close