VijestiScena

Kedžo se predstavlja u totalno drskom i seksi stilu

Damir Kedžo sa svojom 31 godinom ima i 16 godina pjevačke karijere. 2017. godine njegova pjesma bila je proglašena za najslušaniju pjesmu u Hrvatskoj, a sada predstavlja nešto što do sada nikad nismo od njega čuli. Nova pjesma “Šuti” je brza, drska, seksi i obiluje plesnim notama. Kedžo je uvjeren da će se uskoro vrtjeti po svim klubovima plesne i dobre glazbe.


I sam Kedžo o novoj pjesmi ističe:

Nikad nisam otpjevao brzu pjesmu u svojoj solo karijeri, nikad nisam plesao u spotu na svoju pjesmu, a obožavam brze pjesme i obožavam plesati. “Šuti”  je baš prava energična i plesna pjesma koja će se vrtjeti u klubovima. Zapravo pjesma koja je meni sve ove godine trebala.

Niko Gogo

Tekst za pjesmu “Šuti” napisala je Antonija Šola koja uz Dominika Žagmeštera potpisuje i glazbu dok je aranžman i produkciju radio Igor Ivanović.

Ovu pjesmu sam dugo čuvala čekajući pravog pjevača koji će me nadahnuti i vjerujem da je ovo tek početak naše suradnje. Kao i uvijek ponijela me neka kemija i posebna energija. Kad je Damir otpjevao prvi puta pjesmu, odmah sam znala da je to to, jedva čekam da pjesma krene u emitiranje i radujem se našem prijateljstvu i suradnji, opisala je Antonija njihovu prvu suradnju.

Kedžo je poprilično zadovoljan svime te je oduševljen dobrom suradnjom s onima koji su radili na pjesmi i spotu.

Hvala Replayu što nas je sve vrhunski obukao, Viktoru Dragi na stylingu osmišljenom do svakog detalja za toliko različitih žena i moju malenkost, Lite prom timu na posebno dizajniranoj rasvjeti i specijalnim efektima. Helena, Martina, Ena i Adriana, uživao sam snimajući s vama i siguran sam da će uživati svi koji pogledaju ovaj spot. Sretan sam jako”, rekao nam je Damir u jednom dahu neposredno pred izlazak pjesme i spota.

Spot je sniman u klubu u Zagrebu pod produkcijskom palicom Sestrice tima. Prepun je plesnih i ljubavnih scena i paralelno prati četiri različite radnje. Uz Damira, svoje uloge u spotu imaju četiri talentirane i prelijepe cure koje svojim različitim karakterima daju dodatnu dramaturgiju i napetost.

https://youtu.be/jnHKoo0wvM4

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Niko Gogo

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close