Tech

Jednostavna aplikacija za izradu “TimeLapse” videozapisa

Pomoću nove Microsoft aplikacije dostupne za Android i Windows Phoneplatformu, od sada možete kreirati vrlo zanimljive, ubrzane videozapise poznate kao ‘TimeLapse’ ili ‘HyperLapse’.


Android verzija aplikacije je trenutno u beta fazi, ali ako ju želite testirati, preuzeti ju možete već sada.

Klasični timelapse videozapisi snimaju se u poprilično zahtjevnim uvjetima, tj. vrlo je bitno da osoba koja snima pažljivo drži telefon, odnosno kameru te da ne radi nagle pokrete i promjene kadrova.

No, Microsoft je sve to htio podignuti na puno višu razinu, pružajući korisnicima pametnih telefona priliku da na lakši i jednostavniji način naprave zanimljive videozapise.

Također, Microsoft je ovom aplikacijom uspio riješiti najveći problem – pomicanje ruke za vrijeme snimanja.

Videozapisi su poprilično stabilni i vrlo zanimljivi za gledanje, u što se možete uvjeriti i sami ako isprobate ovu aplikaciju.

Obzirom da je u beta fazi, HyperLapse je dostupan za sljedeće telefone koje pokreće Android platforma: Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy Note 4, Nexus 5, Nexus 6, HTC One M8, HTC One M9, Sony Xperia Z3 i Nexus 9.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

Foto: techradar.com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close