ZdravljeTech

Iz Kalifornije stiže upozorenje o korištenju mobilnih telefona

Je li zračenje mobilnih telefona opasno po naše zdravlje do sada nije službeno potvrđeno, no s obzirom na to koliko smo ovisni o smartphoneima, pitanje je bismo li ih se mogli odreći ako bismo saznali za opasnosti od zračenja, piše zimo.dnevnik.hr


Prošlog tjedna iz Zavoda za javno zdravstvo Kalifornije stiglo je zanimljivo upozorenje, odnosno preporuka vezana uz korištenje pametnih telefona te se od mobilnih korisnika traži smanjenje vremena koje provode sa svojim mobilnim ljubimcima, odnosno savjetuju se da se telefoni ne koriste kada to baš nije potrebno.

Iz kalifornijskog Zavoda ljudima preporučuju da, umjesto u džepu, telefone nose u ruksacima ili torbama, smanje korištenje telefona pri slabom signalu, ograniče korištenje telefona za streamanje audiosadržaja i videosadržaja te za download ili upload velikih datoteka, a također se svima preporučuje da ne spavaju s telefonom pored glave.

Više na zimo.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close