VijestiScena

Ivica Pepelko i Cure iz Centra snimili spot za singl “Procvjetali ljiljani”

Najpoznatiji kajkavski kantautor Ivica Pepelko i Cure Iz CEntra snimili su spot za aktualni singl ‘Procvjetali ljiljani’.


S ovom pjesmom predstavili su se na ovogodišnjem 25. glazbenom festivalu pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači, a ista pjesma naći će se i na novom trostrukom albumu Ivice Pepelka ’50 originalnih pjesama’. Ovo novo izdanje sadržavat će veliki hitove Ivice Pepelka podijeljene tematski na: kajkavske, domoljubne i duhovne te pop i narodne pjesme.

Ivica Pepelko je na glazbenoj sceni više od 45 godina i u svojoj je karijeri imao brojne suradnje s najpoznatijim zagorskim pjevačima i vokalnim sastavima poput Gordane Ivanjek, Renate Kos i ŽVG ‘Kirjales’, a suradnja s popularnim sastavom C.I.C.E. je prva takva.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close