Turizam

Iš`o medo u dućan: Znate li gdje su trgovci najljubazniji?

Tajni gosti posjetili su ukupno tisuću lokacija na području cijele Hrvatske u sklopu istraživanja kojim se ocjenjivala ljubaznost prodavača i uslužnih djelatnika.


Kako je otkrilo istraživanje “Iš’o medo u dućan” koje je provela tvrtka Heraklea od 1. do 17. veljače, Istrijani su najuslužniji djelatnici dok su od Dalmatinaca u smislu pozdravljanja neljubazniji samo prodavači i uslužni djelatnici iz središnje Hrvatske.

“U Hrvatskoj 87 posto prodavača, odnosno trgovaca, pozdravlja kupce. Istra je po njihovoj uslužnosti najkvalitetnija regija, a središnja Hrvatska najlošija, dok najviše ljubaznih djelatnika dolazi iz ugostiteljstva”, kazala je Željka Bakmaz, voditeljica projekata agencije Heraklea.

Tajni gosti posjetili ukupno tisuću lokacija na području cijele Hrvatske, a od toga je bilo 207 posjeta ugostiteljskim objektima (kafići, restorani, slastičarnice, pivnice, noćni klubovi…), 123 posjeta financijskom sektoru (banke, Fina, osiguravajuće kuće, pošte), 670 posjeta maloprodajnim objektima (prodavaonice hrane, supermarketi, butici s odjećom ili obućom, ljekarne, benzinske postaje, pekarnice…)

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close