Tech

Instagram uvodi promjene

Društvena mreža Instagram otvorila je svoju platformu za oglašivače diljem svijeta u nastojanju da zaradi više novca i konkurira popularnom suparnicima kao što je Snapchat


Oglasi, koji su prije bili mogući na platformi Instagrama u tek osam zemalja, sada će se pojaviti u dodatnih 20 zemalja, uključujući Italiju, Španjolsku i Indiju. Do kraja rujna ta će se brojka popeti na više od 200 zemalja, objavio je Instagram.

Sa 300 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, Instagram ima ključnu prednost nad rivalima, jer mu veliki uvid u podatke korisnika kojima raspolaže matična kompanija Facebook omogućava preciznije ciljanje publike, što je velika prednost za oglašivače.

Facebook, koji je kupio Instagram 2012. godine za milijardu dolara, dominira mobilnim oglašavanjem te više od 75 posto od svojih 3,8 milijardi dolara prihoda ostvaruje od oglasa na mobilnim telefonima.

Više čitajte na tportal.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close