Tech

Instagram uvodi promjene

Društvena mreža Instagram otvorila je svoju platformu za oglašivače diljem svijeta u nastojanju da zaradi više novca i konkurira popularnom suparnicima kao što je Snapchat


Oglasi, koji su prije bili mogući na platformi Instagrama u tek osam zemalja, sada će se pojaviti u dodatnih 20 zemalja, uključujući Italiju, Španjolsku i Indiju. Do kraja rujna ta će se brojka popeti na više od 200 zemalja, objavio je Instagram.

Sa 300 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, Instagram ima ključnu prednost nad rivalima, jer mu veliki uvid u podatke korisnika kojima raspolaže matična kompanija Facebook omogućava preciznije ciljanje publike, što je velika prednost za oglašivače.

Facebook, koji je kupio Instagram 2012. godine za milijardu dolara, dominira mobilnim oglašavanjem te više od 75 posto od svojih 3,8 milijardi dolara prihoda ostvaruje od oglasa na mobilnim telefonima.

Više čitajte na tportal.hr.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close