VijestiDruštvene mreže

Instagram aplikacija od sada je dostupna i za Windows

Korisnici Windows 10 računala i tableta više nisu ograničeni tek na web izdanje Instagrama gdje je praktički moguće samo gledati sadržaj. Instagram otkriva kako je app za ovu popularnu foto-društvenu mrežu spreman i za Windows računala.


Baš kako se od aplikacije to i očekuje, pored mogućnosti pregleda sadržaja, moguće je vidjeti i Instagram Stories, pristupiti postavkama profila, podijeliti sadržaj s drugima i sl., onako kako je to već moguće na izdanju za mobilno izdanje Windows 10 OS-a.

Instagram app za Windows 10 donosi i mogućnost postavljanja fotografija, no samo ako PC ili tablet imaju zaslon osjetljiv na dodir te stražnju kamericu. Na taj način je od slanja sadržaja isključen veliki broj osobnih računala i prijenosnika. Uz to, aplikacija je dizajnom osmišljena primarno za tablet računala, a na uobičajenim zaslonima i formatima ostavlja mnoštvo neiskorištenog bijelog prostora.

Kako prenosi dio medija koji se već poigrao s aplikacijom, ona se ruši i kada korisnik pokuša napraviti Instagram Story preko nje, a ako app ne otkrije stražnju kamericu na uređaju. Live Tile također nije potpuno funkcionalan, no eto, stvari se (kao) ipak kreću i u Windows 10 svijetu.


 

Komentari

Komentara


Izvor: Antena Zadar | Foto: Pixabay

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close