Hrvatski Festival Hodanja od danas je dio svjetske asocijacije hodanja IML!

Hrvatski Festival Hodanja koji se već godinama održava u Hrvatskoj i to na području Gospića i Otočca, danas je objavio veliku vijest


Hrvatski Savez Hodanja danas je postao dio International March League, svjetske organizacije hodanja, kao prva organizacija iz Hrvatske.  Velik je to dan za Ličko-senjsku županije i gradove Otočac i Gospić, kao i za sve volontere koji su sudjelovali u priči proteklih godina. Naime, prošle godine komisija je bila prisutna hodanju te je sve pratila na terenu u Lici i Gackoj, a zaključak priče je današnji uspjeh.

Time će Hrvatski Festival Hodanja doći na svjetsku kartu, te se očekuje veći broj posjetitelja, što se najavljuje već i ove godine.

Na web stranici croatiawalk.com   organizatori pišu:

Ponosno objavljujemo kako smo danas dobili obavijest od IML-a (International March League) svjetske asocijacije hodanja gdje smo postali prvo hodanje ih Hrvatske. Nakon nekoliko godina intenzivnog rada i učenja od IML-a ponosni smo što postajemo dio obitelji.

Sve je objavila i službena web stranica  imlwalking.org:

We are glad to inform our walkers that the IML family has a new member.: Croatia https://www.croatiawalk.com/en/homepage/

The first IML event in Croatia will take place in September 2022. !!!!!!


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close