Tech

Hrvatska igra SCUM najprodavanija je na svijetu!

Nova hrvatska igra SCUM već danima ne silazi s prvog mjesta liste najprodavanijih igara na online platformi STEAM.


Survival igra zagrebačkog Gamepiresa u prvom danu se prodala u fantastičnih 250.000 kopija, a pet dana kasnije dostigli su 650.000, rekao nam je Andrej Levenski, suosnivač studija poznatog i po igri Gas Guzzlers.

Igra je ostvarila zaradu od gotovo 11 milijuna eura jer se trenutno prodaje po 16,79 eura. Naime, igra je objavljena u Early Access programu na Steamu, gdje se obično objavljuju igre koje su još u razvoju.

U razgovoru za 24sata Levenski otkriva kako je lansiranje igre premašilo njihove najoptimističnije prognoze.

Naša projekcija je bila da će biti ogroman uspjeh ako igra prođe 100.000 kopija, to je bila ta psihološka granica, tako da je ovaj uspjeh van svih očekivanja – rekao je Levenski.

SCUM je igra preživljavanaj u otvorenom svijetu, ali za razliku od aktualnih hitova nudi iznimno detaljnu razinu prilagodbe likova i praćenje metabolizma te nešto višu dozu realizma igre u kojoj ćete morati sakupljati resurse i opremu da bi preživjeli u krajoliku koji vas može dizajnom podsjetiti na brojne dijelove Hrvatske.

Više na 24sata

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Gamepires

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close