Tech

Hrvatska aplikacija PhotoMath odsada i na androidu

Prije nekoliko tjedana, hrvatskoj aplikaciji PhotoMath namijenjenoj rješavanju jednadžbi fotografiranjem, koja je ostvarila zavidan svjetski uspjeh, dodijeljeno je još jedno priznanje – nagrada za jednu od najboljih tehnoloških inovacija u 2014. godini.
Nagrada je dodijeljena u sklopu NETEXPLO Foruma, koji je u suradnji s UNESCO-om početkom ove godine dodijelio nagrade za 10 najboljih digitalnih inovacija. Dodjela se održala u Parizu, a PhotoMath aplikacija je dobitnik nagrade na području edukacijske tehnologije.
Sada je za PhotoMath aplikaciju stigla još jedna dobra vijest: hrvatska aplikacija stiže na Android. Za korištenje je potrebna verzija 4.1 ili novija kamera s autofokusom. Tako je ova, inače besplatna aplikacija, sada dostupna korisnicima iOS-a, Androida i Windows Phonea.
Aplikacija je pojačana i novim funkcijama koje podržavaju nove vrste jednadžbi, uz ove dosadašnje. “Ovo je dosad najbolja verzija PhotoMatha”, poručili su iz kompanije te dodali da stalno rade na usavršavanju aplikacije kako bi korisnicima omogućili najbolje moguće iskustvo korištenja.

Tekst: Index
Foto: screenshot google play

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close