DomIzdvojeno

HGSS poziva mališane, ali i one velike: Obojite naš svijet!

PRVA HGSS BOJANKA

Sve mališane, ali i one velike, koji su zbog situacije s koronavirusom ostali doma, HGSS je odlučio razveseliti prvom HGSS bojanku koja je namijenjena uzrastu od 0-99 godina.


“Djed Mraz, Zubić vila i svi čarobnjaci svijeta su nam šapnuli da ste ostali doma i pazili na svoje mame, tate, seku, brata, bake i djedove. I zato, vi ste za nas istinski heroji! Znamo da vam fale prijatelji, vrtić, škola, a onima većima i prve ljubavi. Iako smo veliki, mnogi od nas su i dalje u srcu zaigrana djeca. Ali pstttt! Nemojte nikome reči. Stoga smo vas sve zajedno, one najmanje, a i one velike, odlučili razveseliti i uz pomoć kreativnih i dragih nam ljudi izdati prvu HGSS bojanku namijenjenu uzrastu od 0-99 godina”, poručili su iz HGSS-a.

Također, iz HGSS-a pozivaju sve kreativce i one koji se tako osjećaju da im se pridruže i pošalju svoje primjere HGSS bojanke koje će, kako kažu, vrlo rado uvrstiti u svoju zbirku.

Obojite naše spašavatelje najvedrijim bojama proljeća, docrtajte na papir planine, sunce, sebe i svoje prijatelje! Izazovite svoje ukućane u šareni dvoboj. Igrajte se, sanjajte, dajte mašti na volju. Šta zna želja šta je nemoguće.Mali i veliki heroji pošaljite nam svoje radove ovdje, a mi ćemo ih vrijedno sakupljati i sa ponosom objaviti. 1, 2, 3 kreni!”, pozivaju iz HGSS-a uz posebnu zahvalu Niku Titaniku i Filipu Jalušiću čije su im vrijedne i kreativne ruke za ovu prigodu poklonile svoje crteže.

Prvu HGSS bojanku možete pronaći na LINKU.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: HGSS

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close