LokalnaPolitika

HDZ bez komentara o Proračunu Gospića? Na jednostavna pitanja nema odgovora

Pokušali smo dobiti drugu stranu priče


HDZ Ličko-senjske županije još nije javno komentirao slučaj mogućeg pada Proračuna Grada Gospića. Slijedom prozivki od strane HSP-a i Nezavisne liste mladih, pokušali smo za čitatelje portala LIKACLUB dobiti reakciju od strane prozvanog Petra Radoševića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Gospića. Prošli tjedan pokušali smo telefonski bez uspjeha, a jučer i putem službenog maila stranke (s obzirom da na web stranici Grada Gospića nije istaknut mail predsjednika Gradskog vijeća).

Na mail HDZ-a Ličko-senjske županije zamolili smo Petra Radoševića za komentar na mogući pad Proračuna i ponovne izbore za Gradsko vijeće Grada Gospića, zatim za odgovor na prozivanja i poziv na ostavku od strane Nezavisne liste mladih, te poziv HSP-a na sazivanje sjednice Gradskog vijeća.

Do trenutka pisanja ovog članka, Petar Radošević nije se oglasio, što znači da je HDZ bez komentara na Proračun Gospića.

Podsjetimo, danas u 18.00 sati aktualna gradska vlast pozvala je medije na prezentaciju na temu “Istine i laži o prirezu poreza na dohodak”, pri čemu će pokušati javnosti objasniti svoju stranu priče o proračunu.

Ponovna agonija rušenja vlasti u Ličko-senjskoj županiji, nakon razine Ličko-senjske županije i pokušaja rušenja Darka Milinovića, sada se prebacila na pokušaj rušenja Karla Starčevića i razinu Grada Gospića. Hoće li biti ovaj put biti uspješno, saznati ćemo uskoro.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: hdz-lsz.org

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close