AutomotoVijesti

HAK UPOZORAVA: Danas se očekuju velike gužve na cestama

Na autocesta A1 na naplatama Lučko i Demerje nema dužih čekanja, no tijekom dana očekuje se pojačan promet na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza, izvijestio je u nedjeju Hrvatski autoklub (HAK)


Zbog prometne nesreće jutros je bio preknutpromet na DC3 u mjestu Hrastje, a vozilo se obilazno lokalnim cestama i autocestom A4 Goričan-Zagreb.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u središnjoj Hrvatskoj, a ima je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Novska. Na graničnim prijelazima čekanja su do 30 minuta.

GP Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila. Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Od ponedjeljka 2. rujna nastavljaju se radovi na GP Goričan. Tranzitni teretni promet preusmjerit će se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan). Radovi će trajati do 15. studenoga. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Više na kaportal.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close