GlazbaVijestiSport

Grupa Latino i Gazde objavili navijačku pjesmu u čast hrvatskim rukometnim kraljicama

Nakon povijesnog uspjeha ženske rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu u Danskoj osvojila sjajno treće mjesto, grupa Latino i Gazde odali su priznanje našim sportašicama emotivnom navijačkom pjesmom Kraljice.


Autorstvo glazbe potpisuje Željko Krušlin, tekst je pisao Željko Krznarić, dok je pjesmu aranžmanski posložio Tomislav Modrić.

Povijesne medalje za hrvatski ženski rukomet još će se dugo slaviti uz pjesmu i lyric video Kraljice, a rukometne vladarice na ovaj su način dobile zasluženo priznanje za veličanstvene utakmice u kojima su čitavu naciju učinile ponosnom.

Cijeli svijet sada zna kako igra Hrvatska. Kraljice, za vas nema granice, igrajte za pobjede, za vas nema granice, najbolje ste, najljepše”, stihovi su prikazani uz najljepše kadrove pobjedničkih utakmica rukometnih kraljica.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Biljana Gaurina

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close