VijestiScena

Grupa Komuna s novom verzijom hita “Fatma” i suradnjom s Leom dolazi na CMC 200 Slavonija fest!

S pjesmom “Fatma” na ovogodišnjem 4. CMC 200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu nastupit će rock grupa Komuna uz Lea.


Radi se o pjesmi koju je frontmen Komune i autor brojnih hitova, Mirko Šenkovski Geronimo, napisao prije petnaest godina za Lea, a nova verzija pjesma dobila je pravi rockerski izričaj i prepoznatljiv zvuk Komune.

Istoimeni spot snimljen je na nekoliko atraktivnih lokacija, u Istri na jezeru Butoniga, u Bihaću na Japodskim otocima i Etno selu u Lohovu. Glavnu ulogu glumi atraktivna Levana Porić s kojom se u spotu pojavljuje i njena kćerkica Lajla. Spot je režirala Dragana Kajtazović u produkciji “Stella film”.

Pripreme za festival CMC 200 Slavonija fest u punom su tijeku i dok je Leu ovo prvi nastup na ovom festivalu, Komuna ponovo dolazi nakon što je prošle godine predstavila odličnu pjesmu “Faraoni”. Novim singlom “Fatma” u suradnji s Leom Komuna najavljuje i izlazak svog albuma na jesen.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close