Film i TVIzdvojeno

Gospićan Milan Milinković traži ljubav u novoj sezoni “Ljubav je na selu”

Omiljena ‘Ljubav je na selu’ već 14. put traži srodne duše za farmere koji su odlučili uzeti sudbinu u svoje ruke i potražiti sreću.


Njih čak dvanaest predstavilo se u prvoj epizodi nove sezone, otkrivši svoje životne priče, a među njima se nalazi i Ličanin Milan Milinković.

Milan dolazi iz sela Oteš kraj Gospića, ima 45 godina i radi na održavanju cesta u Lici. Osim svog posla, Milan u slobodno vrijeme brine o ovcama, kokošima, patkama, uređuje voćnjak i zemlju oko svoje kuće.

Do sada je imao samo jednu ozbiljniju vezu, ali su bivša djevojka i on prekinuli prije dvije i pol godine, nakon osam mjeseci veze.

U ”Ljubav je na selu” prijavio se na nagovor prijatelja. Milan voli pomagati drugima, iskren je i pošten, a kaže da se voli i šaliti te da je društven.

Volio bi naći djevojku za cijeli život koja je spremna živjeti s njim na selu, a morala bi biti iskrena, normalna, vjerna te da se njom može sve dogovoriti. Jedino što nikad ne prihvatio kod buduće partnerice, kaže farmer, jesu prevara i laži.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close