AutomotoLičko-senjska županija

Gospić: Neregistriranim traktorom prevozio drva bez papira

U petak, 2. srpnja su policijski službenici Policijske postaje Gospić u Gospiću zaustavili traktor bez registracijske oznake kojim je upravljao 29-godišnjak s područja Gospića.


Izvršenom provjerom utvrđeno je da u neregistriranoj prikolici prevozi 1,5 prostorna metra ogrjevnog drveta bukve za koje ne posjeduje dokumentaciju.

Istoga dana su policijski službenici Policijske postaje Otočac u Čovićima zaustavili teretno vozilo bez registarske oznake kojim je upravljao 76-godišnjak a koji je u tovarnom prostoru prevozio 3 prostorna metra ogrjevnog drveta bukve, za koje također nije posjedovao dokumentaciju.

Drva su im uz potvrdu privremeno oduzeta, te će zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o šumama Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva biti dostavljene obavijesti o počinjenim prekršajima, a zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti u cestovnom prometu uručeni su im obavezni prekršajni nalozi, priopćila je PU ličko-senjska.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close