Scena

GLASAJTE ZA LIČANKU Monika i Sandi u natjecanju za influencere godine!

Monika Imerović, nekad Bukovac, iz Otočca, nominirana je u natjecanju za influencere godine u fitness kategoriji zajedno sa suprugom Sandijem Imerovićem.
Sa Sandijem smo razgovarali u intervjuu , a sada je zajedno sa svojom suprugom Ličankom Monikom nominiran na važnom natjecanju u digitalnom svijetu.

NOMINACIJA ZA INFLUENCERE GODINE U FITNESS KATEGORIJI!

Sedam punih godina gledali ste u naše tanjure, trpili naše ljubavne izljeve, pratili naše i vaše transformacije. Odrastali i postajali veliki s nama. Otvorili smo vam prozore naših života bez uljepšavanja. Gledali ste naše uspone i padove. Izdizanja iz pepela da bi danas imali vojsku vjernih pratitelja koja nas je dovela do ovdje. Cijenili smo svaki lajk i podršku kao suho zlato. Skromno radeći kao mravi da bi sedam godina nakon netko prepoznao naš rad i trud. Ništa ne pada s neba i sve dolazi u svoje vrijeme. Hvala svima na podršci, praćenju i povjerenju. Da nije bilo vas, nikada ne bi došli do ovdje. Od srca hvala svima!

Na linku možete dati glas ovoj maloj obitelji u nominaciji za influencera godine u fitness kategoriji.
http://ikona.gloria.hr/

Vole vas Sandi & Monika!

P.S. Nitko se neće ljutiti ako nas javno podržite ili kažete mami i baki da glasa za nas. Glasati možete do 07.09.

BUDITE VELIKI. I imajte cilj!

Glasajte za Moniku i Sandija OVDJE!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close