Turizam

Paški festival “FRESH ISLAND”među najboljim europskim festivalima!

Hrvatski festival Fresh Island nominiran je za prestižnu europsku nagradu “Europe Festival Awards” te za“UK Festival Awards”.


Ovo je jedno od najvažnijih Europskih priznanja i pokazatelj kako Fresh Island festival raste iz godine u godinu te promovira Hrvatsku kao poželjnu destinaciju na teritoriju od preko 40 svjetskih zemalja. Hvalevrijedno priznanje hrvatskom festivalu u obliku nominacije dolazi kao nagrada za dosadašnjih uspješnih šest festivalskih sezona kroz koji je prošlo 75 000 turista.

Fresh Island nominiran je u kategoriji“Best Small Festival”zajedno s nekim od najpoznatijih europskih festivala kao što su Snowbombing, Exodus, Rolling Stone Weekender, EDP Jazz idrugi.

Za Fresh Island Festival možete i vi glasati OVDJE.

U nezaboravnom ovogodišnjem izdanju, Festival je posjetilo preko 25 000 gostiju kroz sedam dana boravka na destinaciji Paga, te je upravo njihovo zadovoljstvo festivalom lansiralo Fresh Island na popularni europski izbor elitnog društva najuspješnijih europskih festival gdje se nalaze i Exit, Sziget, Tomorrow Land, Ultra Europe I mnogi dr.

Fresh Island postavio je visoke standarde kada su ljetni festivali u pitanju. Vodeće r’n’b I hip-hop glazbene zvijezde današnjice kao što su Chris Brown, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Kehlani, Sean Paul, Rae Sremmurd, French Montana i Young Thug samo su neki koji su nastupili na festivalu te od sedmog izdanja možemo očekivati dolazak novih glazbenih imena koji će  Hrvatsku zasigurno smjestiti visoko na ljestvici najpoželjnijih ljetnih glazbenih destinacija.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Marko Delbello Opecek

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close