Scena

Fotoklub Otočac proslavio 2. rođendan

Na Šatrićima, uz prekrasni pogled na rijeku Gacku, Fotoklub Otočac je proslavio u utorak 31. srpnja 2018. drugu godišnjicu osnutka Udruge.


Ležerni sastanak je poslužio kako bi se članovi prisjetili svih značajnih događanja u dosad proteklom vremenu, ali i zaplanirali nove. Već prvi projekt kreće kroz mjesec dana, a radi se o Tečaju digitalne fotografije za javnost.

Fotoklub Otočac je za drugu godišnjicu osnutka dobio i vrijednu donaciju u materijalnim sredstvima, a radi se o LCD projektoru i popratnoj opremi za prezentaciju. Vrijedna sredstva su donirali članovi Fotokluba Otočac, i to Vlado Bukovac, Josip Bukovac, Tomislav Malčić, Zdenko Marinić i Katarina Marinić.

Prisjetili smo se mnogih manifestacija u Gradu Otočcu koje smo dokumentirali fotografijama u dosadašnjim angažmanima, a posljednja na kojoj smo bili je Eko Etno Gacka na kojoj smo istaknuli najljepše trenutke i dokumentirali je za duže sjećanje. U Fotoklubu Otočac smo ponosni na svih 25 članova, a kako godine uopće nisu bitne svjedoči i naš najmlađi član M.P. koji ima svega 5 godina, a o njemu su mediji ovih dana pisali kao “najmlađi fotograf” koji je fotografirao profesionalnim aparatom grupu Intrade na Eko Etno. Spremamo nove projekte, široke ruke dočekujemo nove članove, motivirani smo i uživamo u svojem hobiju kroz fotografiju, rekao je predsjednik Fotokluba Otočac Milan Krznarić. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Fotoklub Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close