VijestiScena

FOTO Pčelice oduševljene odazivom građana, najljepši glas ima Karla Adamović!

Četvrti po redu Najljepši glas za „Pčelice“ održan je u srijedu 4. prosinca 2019. godine u prepunoj dvorani Kina Korzo.


I ove godine građani Gospića su došli podržati Pčelice u velikom broju te je sudeći po glasačkim listićima Najljepši glas pratilo blizu 500 ljudi.

Idejni začetnik Najljepšeg glasa za „Pčelice“ Lovre Čanić zajedno s Karlom Anom Jurišić vodio je program, a prije i između nastupa program su obogatili mladi članovi benda Neobičan spoj koji su upravo na „Pčelicama“ imali prvi nastup.

Sve pripreme vrijedile su truda jer smo dobili samo pozitivne komentare. „Pčelice“ su odradile logistiku no za cijelu pozitivnu, veselu i čarobnu atmosferu zaslužni su naši organizatori: Marinela Božić, Debora Lukac, Mario Milovac, Andrej Karić i Dino Jelinić. Marljivo su vježbali s izvođačima i pripremali ih za nastup. Tehničku podršku pružali su im mladići Mihael Alić i Nikola Ratković kojima isto tako ništa nije problem napraviti, rekla je predsjednica Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“ Željka Šikić.

Pozornicu su uredile Jasminka Ćaćić i Katarina Borovac, a o listićima i publici brinule su Josipa Muhar, Tia Stilinović, Lea Pavelić, Laura Frković i Nika Savatović.  Dok su se prebrojavali glasovi, čaroliju cijele večeri zaokružio je nastup mađioničara Andreja Škedela koji je oduševio publiku, a naročito najmlađi uzrast.

I kada ostanemo zapanjeni uređenjem pozornice, tijekom cijelog programa i predivnim nastupima divnih izvođača sjetimo se da je svatko savršeno odradio svoj dio i da smo u konačnici dobili jednu divnu večer punu pozitivne atmosfere i ponosa. Ono što je bitno naglasiti je da svi koji su uključeni u pripremu Najljepšeg glasa za „Pčelice“ svom dijelu posla pristupaju sa srcem i sa osmijehom na licu pa „Pčelice“ osim logistike nemaju previše posla. Drage mame „Pčelice“ pripremile su  kolače za zakusku, kao i pekarna Tušak koja uvijek rado donira kolače za Najljepši glas, rekla je Željka Šikić.

“Pčelice” se od srca zahvaljuju svojim vrijednim volonterkama: Vlatki Galac, Ani Ivanetić, Katarini Borovac, Ivani Mataija i Mariji Škrbini, te najslađoj maloj pomoćnici Karli Ivanetić.

Na ovogodišnjem Najljepšem glasu imali smo priliku vidjeti i čuti 14 izvođača, pojedinačnih i grupnih izvedbi. Ove godine pobjedu su odnijeli:

3. mjesto – Petra Karić I Iva Pezelj s pjesmom “Kao”


2. mjesto – Nera Prpić s pjesmom “Hallelujah

1. mjesto – Karla Adamović s pjesmom “Shallow”

Od Udruge Pčelice saznajemo da će se donacije u iznosu od 7.002,95 kn s Najljepšeg glasa 2019. pribrojiti dosad skupljenim 14.315,00 kn donacija te će se prema ponudi Poliklinike Glavić uplatiti broj terapija za jednog malog hrabrog  korisnika Udruge.

Najveći i najbolji broj terapija jest 12 tjedana što iznosi ukupno 140.000,00 kn te nam je cilj skupiti što veći iznos i tako pomoći obitelji korisnika kojemu su potrebne terapije neurorehabilitacije robotikom.  Obitelj je sama do sada uplatila 20.000,00kn, a nama je velika želja što više pokriti ostatak do punog iznosa te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su uplatili donacije na žiro-račun Udruge ili donirali sredstva na Najljepšem glasu, rekla je Željka Šikić.

Ukoliko još netko želi podržati akciju i uplatiti može do 31. prosinca 2019. na žiro-račun Udruge:

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice”
Budačka 12, 53000 Gospić
OIB: 67546435362
Podaci za žiro-račun:
HR76 2340 0091 1104 5554 0
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close