LokalnaPolitika

FOTO Na Milinovićevoj listi sada se nalazi član HDZ-a, obratio se medijima

PRIOPĆENJE IZ UDBINE

Na mail adresu redakcije portala Lika Club došle su informacije o napuštanju Milinovićeve stranke pred same izbore. Na listi se, kako se tvrdi u Priopćenju, sada nalazi jedna osoba koja zapravo podržava HDZ, a navedena je na listi Milinovića u Udbini


Kako se u priopćenju objašnjava, pojedinci nisu zadovoljni vladavinom Milinovića u njegovoj stranci, pa se isključuju, čak i kad su već stavljeni na listu. Konkretno, u ovom slučaju riječ je o Ivicu Škrbini iz Podlapače, a kao dodatak mailu poslao je i svoju izjavu s osobnim podacima te izjavom kako on više nije član Milinovićeve stranke već podržava HDZ.

Opis fotografije: izjava Škrbine, osobni podaci poznati redakciji

Politička bitka je na vrhuncu, a sukob između Milinovića i njegove bivše stranke se nastavlja. Milinović se o ovom slučaju u Udbini još nije očitovao javnosti. Priopćenje pročitajte u nastavku u cjelosti.

 

Posljednjih tjedana sve je više informacija da se stranka LIPO bivšeg župana Darka Milinovića doslovno raspada.
To potvrđuje kako su točne informacije da je veliki broj članova ove nove stranke upisan na prevaru ili da nisu ni znali da su upisani u LIPO.

Ne samo politički nego i pravni problem?

Želeći ostavit što snažniji dojam u javnosti Milinović je u više navrata iznosio proturječne podatke o broju svojih članova. Uvijek se radilo o velikim brojevima. No sada se pokazuje da se do tih brojeva dolazilo na način da su brojne osobe bez svog znanja i privole upisane kao članovi ove stranke.

Povreda zakona o zaštiti osobnih podataka

Ljudi po cijeloj županiji postaju svjesni da su prevareni i da se s njima i njihovim osobnim podacima grubo poigrao. No pravo je pitanje jesu li oni koji su sudjelovali u toj manipulaciji, koja traje već nekoliko mjeseci, svjesni svih prekršaja pa i kaznenih djela koje su na taj način činili? Uzimajući u obzir potvrde takve prakse kada je riječ o korištenju zaštićenih osobnih podataka pri manipulaciji brojem članova, postavlja se pitanje je li slične prakse bilo i pri ispunjavanju potpisnih lista za Milinovićevu kandidaturu.

Napuštanje lista nakon razočarenja takvom politikom

Da čitava stvar oko Milinovićevog grandiozno najavljivanog i reklamiranog projekta bude još apsurdnija, danas smo zaprimili ispisnicu Ivice Škrbine iz Podlapače koji nije samo član nego i kandidat stranke LIPO. Imenovani se nalazi na 2. mjestu na kandidacijskoj listi stranke LIPO za Općinsko vijeće općine Udbina.
U izjavi je Ivica Škrbina ujedno napisao da samovoljno istupa iz stranke LIPO.

Škrbina: podržavam HDZ!

Škrbina je napisao da podržava HDZ, kako na području općine Udbina tako i na županijskoj razini. Kako su kandidacijske liste pravovaljane i ne mogu se mijenjati, očito je da će u slučaju da stranka LIPO osvoji dva mandata u Općinskom vijeću općine Udbina jedno biti za člana koji se ispisao iz stranke LIPO i podržava HDZ.

Politički debakl

Činjenica da LIPO i prije izbora gubi čak i kandidate s vlastitih lista nije najporaznija istina s kojom se suočava Darko Milinović. Za njega je najporaznije to što njegove manipulacije dolaze na naplatu. Kaže narod da vrč ide na vodu dok se ne razbije. Ovaj se vrč laži i manipulacija razbio Milinoviću u rukama. Pitanje je samo koga će sve osim njega ozlijediti njegove krhotine. – zaključuje se u Priopćenju medijima.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close