TurizamIzdvojeno

FOTO Hrvatski Savez Hodanja posjetio prijatelje u Francuskoj: “Već sad imamo najavu dolaska 50-ak Francuza na naš Festival”

Protekli vikend Hrvatski Savez Hodanja je posjetitio francuski festival hodanja u malom gradiću Chantonnay-u točnije Randonnée 4 Jours Chantonnay Vendée France.


Francuski festival hodanja traje 4 dana te u ta 4 dana imaju preko 10.000 hodača i zaljubljenika u aktivno. Tokom 4 dana pomaže im preko 350 volontera iz mjesta i regije te je sve podređeno hodanju u ta 4 dana.

“Nama je bila čast što su nas organizatori pozvali tokom njihovog posjeta našem festivalu hodanja u 2021. godine, kažu u Hrvatskom Savezu Hodanja.

Tokom posjeta Hrvatski Savez Hodanja je promovirao Hrvatski Festival Hodanja te ostvario brojene kontakte s hodačima iz Belgije, Francuske, Danske, Norveške i Njemačke. Tako već sad imaju najavu dolaska 50-ak Francuza na njihov Festival.

“Sve ovo je uvertira za Generalnu Skupštinu IML-a (Međunarodnoga saveza hodanja) koja će se održati u Norveškoj tjedan dana prije našeg hodanja koje se održava kao i svake godine prvi vikend u rujnu.

Na istoj skupštini smo kandidat za člana te bi se trebalo glasati o primanju našeg Festivala u obitlej IML-a. Kažemo obitelj jer članovi IML uistinu se i ponašaju kao jedna velika obitelj.

Vidimo se na Hrvatskom Festivalu Hodanja 3.-4.9.2022.!, poručili su iz Hrvatskog Saveza Hodanja.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close