GastroKontinentalniTurizamIzdvojeno

FOTO Eko Etno Gacka 2021. oduševila posjetitelje, odabran najbolji kotlić Otočca i Gacke!

FOTO GALERIJA

Velikim koncertom Jasmina Stavrosa u subotu 24. srpnja završilo je sedamnaesto po redu izdanje tradicionalne otočke manifestacije Eko-etno Gacka.


Na dvodnevnom izložbeno-prodajnom sajmu u glavnom gradskom parku svoje proizvode je predstavio veliki broj izlagača iz raznih krajeva Hrvatske. Manifestacija je privukla mnogobrojne građane koji su uživali u bogatoj ponudi domaćih proizvoda i rukotvorina poput meda i pčelinjih proizvoda, kolača, sira, sokova, pekmeza, prigodnih suvenira, unikatnog nakita, ručnih radova od vune, umjetničkih slika i domaće kozmetike.

Drugi dan manifestacije obilježilo je tradicionalno natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića. Komisija u sastavu Branka Čukelja, Ivke Čukelj, Dražena Benčića i Stjepana Borića imala je pune ruke posla prilikom odabira tri najbolja kotlića Otočca i Gacke.

Najbolji kotlić skuhala je ekipa NK Otočac, drugo mjesto pripalo je grupi ČaKajBačičima, a treće mjesto Posnom prasetu. Za najsimpatičnijeg kuhara proglašen je Dinko Šimunić iz ekipe ŽKK Otočac i prijatelji, dok je najuređenijim štandom proglašen onaj OPG-a Crno jezero.

Nakon svečanog proglašenja pobjednika uslijedio je veliki koncert Jasmina Stavrosa koji je raspjevao i rasplesao mnogobrojnu publiku u gradskom parku u Otočcu.

Turistička zajednica Grada Otočca još jednom je uspješno organizirala događanje za koje se s pravom može reći da je ljetni turistički adut Gacke doline. Eko Etno Gacka 2021. godine dobila je sve pohvale posjetitelja i potvrdila svoj status najjače gastro manifestacije u županiji, ali i šire.

Pogledajte galeriju fotografija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close